silver-ringar

Sälja silver

Funderar du på att sälja ditt silver? Vi på Philea tar tacksamt emot det och betalar bra. Börja med att skicka våra värderare information om ditt silver så svarar vi med en fri värdering. Du får på så vis ett pris att förhålla dig till och väljer själv om du vill sälja ditt silver direkt mot kontant betalning eller om du vill sälja på någon av våra populära auktioner.

Sälja ditt silver till ett bra pris – enkelt och säkert

För att kunna sälja silver på ett säkert sätt ställs höga krav på oss som företag. Därför rekommenderar vi alltid att du efter värdering och då du bestämt dig för att sälja silver till oss skickar föremålet i en rekommenderad eller försäkrad försändelse. Detta för att paketet ska nå oss ordentligt.

Sälj dina silversmycken och silvermynt

Ibland kan det vara smart att rensa ut hemmet för att se om något ligger och samlar damm. Smycken, silvermynt och andra föremål har en förmåga att försvinna i lådor och byråer och kan vara värt en hel del pengar. Till oss kan du sälja silverskrot, trasiga silversmycken, silverbägare och silverfat. Vi tar emot det mesta av silver. Välkommen att höra av dig för en fri värdering utan förpliktelser. På så sätt får du en riktlinje för vad ditt silver är värt.

Trevligt bemötande på Philea. Jag såde nyligen 2 Kina-samlingar och slutpriset blev 4 till 5 gånger utropspriset. Jag är helnöjd med Philea.

Hans-Ove A.

Seriösa och trevligt bemötande, tryggt!

Niklas Z.
Våra professionella värderare med lång erfarenhet i branschen köper gärna ditt silver direkt eller säljer det åt dig på auktion.