klubba-på-en-auktion

Auktioner

Låt ditt silver få nya ägare och få bra betalt på köpet. Genom att sälja ditt silver via någon av våra auktioner runtom i landet får du bra betalt, och dessutom gör du en insats för miljön. Vi på Philea har lång erfarenhet av auktioner och ser till att ditt silver säljs till högstbjudande.

Vi värderar ditt silver och säljer det på lämplig auktion

För att veta om ditt silver passar att ha med på någon av våra auktioner är du välkommen att skicka en förfrågan till oss. Vi erbjuder fria värderingar löpande och ger dig ett riktpris att utgå ifrån.

Alla våra internationella auktioner, mynt- och kvalitetsauktioner presenteras dessutom på internationella siter. Redovisning till dig som lämnar in silver sker fem till sex veckor efter auktionen.

Bra att veta när du säljer silver på auktion

Alla auktioner som vi arrangerar avgörs offentligt i sal. De publiceras även i sin helhet på nätet. Med andra ord innebär det att våra auktioner visas för ett mycket stort antal kunder. Antalet internationella kunder som ser våra auktioner ökar också ständigt.

Genom att våra värderare fördelar silvret som ska säljas på lämpliga auktioner, exempelvis att kvalitetsobjekt som dyrare smycken och silvermynt av högre värde auktioneras ut på våra kvalitetsauktioner leder det till inriktade målgrupper och mer ordinära objekt kan läggas på de internationella månadsauktionerna.

Silverobjekten presenteras i en professionellt producerad katalog som når uppemot 20 000 kunder, både online och via post. Vi har dessutom den största spridningen i norra Europa i vår bransch.

Väldigt trevlig personal, över mina förväntningar i mynt pris samt metallvärde. Supernöjd!

Mattias M.

Bra att det finns ett ställe där det går att få mynt och frimärken värderade.

Pär Håkan B.
Vi säljer ditt silver på våra populära auktioner till högstbjudande. Kontakta oss för att veta vad ditt silver är värt!